De nestor van onze kandidaten is Rozita Vervoort, zij is 66 jaar en woont in Elewijt. Zij heeft al meerdere jaren ervaring in de Zemstse politiek als voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst, gemeente- en politieraadslid en een periode als schepen van welzijn en sociale zaken. Zij is vastberaden om de opgedane kennis te gebruiken om positieve veranderingen te blijven bewerkstelligen. Zij heeft nog steeds de passie en energie om zich met volle overtuiging in te zetten voor de Zenstenaren. Rozita wilt verder bouwen aan een Zemst waar iedereen zich thuis voelt en de zorg krijgt die hij of zij verdient. Ook veiligheid, het behoud van het landelijk karakter en aandacht voor onze senioren, zijn voor haar erg belangrijk.

Op de lijst Team Burgemeester Zemst staat Rozita Vervoort op plaats 14. Zij verdient zeker jouw stem!

Onze jongste kandidaat Lennert Bessems is 23 jaar en woont in Hofstade. Hij is heel sociaal en houdt zich in zijn dagelijks leven bezig met voeding en sport. Lennert is heel gemotiveerd, een vat vol energie en ambitie, die met zijn frisse blik de toekomst van onze gemeente wil versterken. Met enthousiasme en visie staat hij klaar om samen te bouwen aan een toekomst waarin iedereen zich thuis voelt. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader dokter Luc Bessems, die jaren voor Vlam Zemst in de gemeenteraad zat en nadien ook een tijd deel uitmaakte van het College van Burgemeester en Schepenen. Luc Bessems was tevens ook voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst.

Op de lijst Team Burgemeester Zemst staat Lennert Bessems op plaats 13. Hij verdient zeker jouw stem!

Hierbij stelt Vlam Zemst haar kandidaten voor die de lijst Team Burgemeester Zemst zullen versterken. Het is een mix van ervaren en jonge nieuwe krachten met verschillende achtergronden. Onze kandidaten zijn enthousiast en hebben de ambitie om er volledig voor te gaan voor en na de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. De komende weken zullen onze Vlamkandidaten deur-aan-deur gaan.

Van links naar rechts: Tine Borry, Gunter Daelemans, Greta Lauwers, Ru Vercammen, Ann Magnus, Rozita Vervoort, Carla Vandervorst en Lennert Bessems. Deze kandidaten zullen we de komende weken uitgebreid voorstellen.

Vlam Zemst, N-VA, en Vooruit vormen samen Team Burgemeester Zemst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Deze lijst is het resultaat van een sterke samenwerking tussen drie partijen, die de afgelopen zes jaar met succes mee hebben bestuurd. Samen maakten we de gemeente tijdens deze bestuursperiode sterker en leverden goed werk voor alle Zemstenaren. Onze prestaties spreken voor zich, een selectie van 165 belangrijke realisaties is terug te vinden op de website www.teamburgemeesterzemst.be.

Op 11 augustus kwamen de kandidaten samen tijdens de kandidatendag van Team Burgemeester Zemst om de strategie voor de komende weken te bespreken. Onze Vlam-kandidaten, een mix van ervaren en jonge krachten met verschillende achtergronden, zijn vastberaden om Zemst nog leefbaarder, weerbaarder en toekomstgerichter te maken. Het enthousiasme en ambitie is zeker aanwezig om met deze ploeg opnieuw te gaan voor een nieuw mandaat van 6 jaar. De komende weken zullen onze Vlam-kandidaten deur-aan-deur gaan.