Op zaterdag 15 (van 17u tot 21u) en zondag 16 juni (van 11u30 tot 15u) organiseert Vlam in d’Oude School te Weerde de vijftiende editie van haar ongeëvenaard eetfestijn.!

Ons jaarlijks gelegenheidsrestaurant biedt een uitgebreid koud, warm en dessertbuffet à volonté aan. Ook vegetariërs vinden er hun gading. De meeste gerechten zijn huisgemaakt met verse kwaliteitsproducten van bij de lokale handelaars. Een mix van heerlijke Vlaamse klassiekers, verfijnde boerenkost, een lekker stuk gegrild vlees of vis, zomerse en lichte gerechten staan op het menu. Dankzij onze buffetformule heb je ook geen lange wachttijden om te genieten van al dat lekkers! Je kan ook steeds op ons zomers terras een lekkere cocktail of een streekbiertje komen drinken. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Buffet à volonté: soep, paté met huisgemaakte ajuinconfituur, breugelkop, boerensalami, met de hand gesneden beenham, pekelharing, haringsla, gerookte forelfilet, gevulde eitjes, pastasla, uitgebreide saladbar, sauzen, broodassortiment, balletjes met krieken, kippenboutjes, zalm in papillot, gebakken aardappeltjes met rozemarijn, gegrild op de BBQ: pensen, spareribs, spek en gefileerde bakharing, kazen, grootmoeders rijstpap, taarten, …

Zin om zelf niet te koken en eens lekker te eten, een glaasje te drinken en te genieten in een leuk kader, dan is ons BBQ- & Breugelbuffet zeker een aanrader!