Op zaterdag 15 (van 17u tot 21u) en zondag 16 juni (van 11u30 tot 15u) organiseert Vlam in d’Oude School te Weerde de dertiende editie van haar ongeëvenaard Bruegelfestijn. 

Zin om eens lekker te eten en een glaasje te drinken en bovendien niet veel te betalen, dan is ons Bruegelrestaurant een echte aanrader. Dit ongeëvenaard jaarlijks gelegenheidsrestaurant biedt een uitgebreid koud, warm en dessertbuffet à volonté aan. Ook vegetariërs vinden er hun gading. De meeste gerechten zijn huisgemaakt met verse kwaliteitsproducten van bij de lokale handelaars. Voor 24 euro per persoon eet u heerlijke Vlaamse klassiekers, verfijnde boerenkost, zomerse en lichte gerechten. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 12,50 euro. Drank is niet in de prijs inbegrepen, vooraf inschrijven niet nodig. Je kan ook steeds op ons zomers terras een lekkere cocktail of een streekbiertje komen drinken.

Buffet à volonté: : ajuinsoep, paté met huisgemaakte ajuinconfituur, bruegelkop, boerensalami, met de hand gesneden beenham, pekelharing, haringsla, gerookte forelfilet, gevulde eitjes, pastasla, uitgebreide saladbar, sauzen, broodassortiment, balletjes met krieken, kippenboutjes, zalm in papillot, gebakken aardappeltjes met rozemarijn, gegrild op de BBQ: pensen, spareribs, spek en gefileerde bakharing, kazen, grootmoeders rijstpap, taarten, bavarois, tiramisu, fruitsla.

Steunkaarten met daaraan een tombola gekoppeld, zijn te koop bij alle raads- en bestuursleden van Vlam. Kostprijs van de steunkaart is 2,50 €/stuk. Wat je voor de steunkaarten betaalde, wordt bovendien in mindering gebracht aan de kassa. We hopen u massaal te mogen begroeten.