Onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober is gestart! Met de slogan “Dé stem van Zemst” wil Vlam haar luisterbereidheid en betrokkenheid onderstrepen. De partij hoorde de voorbij legislatuur van heel wat inwoners dat ze vergeefs aanklopten bij het gemeentebestuur. Vlam wil duidelijk maken dat zij niet doof is voor de verzuchtingen van de Zemstenaars en hun alternatieven ernstig neemt. De slogan werkt echter ook in twee richtingen: hij is tevens een knipoog naar 14 oktober, de dag waarop iedereen zijn of haar stem zal uitbrengen. Wanneer kiezers massaal hun stem geven aan Vlam, kan de lokale partij een echt klankbord worden in het bestuur.

Onze affichecampagne met bijhorende videoboodschappen laat de Zemstenaars aan het woord over de 4 speerpunten uit ons programma:

  • Betaalbaar wonen
  • Veiligheid
  • Leefbaarheid voor mens en dier
  • Behoud v/h landelijke karakter en de open ruimte

Onze eerste thema-affiche “Betaalbaar wonen” met Lies en Wouter is vanaf begin augustus te zien in het straatbeeld. Vlam Zemst wil een consequent woningbeleid gericht op betaalbaar wonen, met specifieke aandacht voor jonge mensen, hulpbehoevenden, senioren en alleenstaanden. Meer maatregelen over het thema “Betaalbaar wonen” vind je op onze website.