Met spijt in het hart werd Inge Malomgré genoodzaakt om wegens persoonlijke omstandigheden ontslag te nemen als gemeenteraadslid en lid van de raad voor maatschappelijk welzijn. Inge blijft wel lid van de Raad van Bestuur van Vlam en zal mee blijven ijveren voor een veiliger en leefbaar Zemst met aandacht voor mens en dier. Vlam dankt haar alleszins voor de bijna 14 jaren inzet als gemeenteraadslid.

Geert Fransoo, is eerste wettelijke opvolger op de VLAM-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018, maar moet helaas verzaken aan het mandaat wegens onverenigbaarheid met zijn huidige job die hij invult sinds september 2019.

Rozita Vervoort neemt als tweede wettelijke opvolger, het mandaat van gemeenteraadslid en lid van de raad voor maatschappelijk welzijn op ter opvolging van Inge. Zij legde op de gemeenteraadszitting van 22 oktober 2020 haar eed af. Sinds begin 2019 zetelt Rozita reeds als Vlam-afgevaardigde in het bijzonder comité voor de sociale dienst (BCSD). We wensen haar alvast veel succes en zijn overtuigd dat ze dit goed gaat doen.