Jaarlijks verwende Vlam de Zemstenaren met een heerlijk vers Valentijnsontbijt dat aan huis geleverd werd door onze medewerkers. In niet coronatijden zouden we normaal op zondag 13 februari 2022 de 12de editie van ons Valentijnsontbijt organiseren.

Maar nu hebben we alles goed gewikt en gewogen. Gezien de huidige onzekere situatie willen we vanuit Vlam geen risico nemen om dit hardnekkige virus kansen te geven zich verder te verspreiden. We willen zowel onze medewerkers die het ontbijt samenstellen, als de sympathisanten die een lekker ontbijtje zouden bestellen, beschermen. Ook de gezondheidszorg waar de druk hoog blijft, willen we niet onnodig belasten. Een goede gezondheid is immers het belangrijkste bezit van een mens! Daarom beslisten we om het Valentijnsontbijt, en dit voor het 2de jaar op rij, niet te laten doorgaan. Ook het Bruegelfestijn, ons jaarlijks gelegenheidsrestaurant met een uitgebreid koud, warm en dessertbuffet à volonté, hebben we jammer genoeg al twee jaar niet kunnen organiseren.

Met spijt in het hart, want we missen als vereniging toch een zeer belangrijke bron van inkomsten, maar noodzakelijk want we zijn met het welzijn van iedereen begaan!