Vlam organiseert voor de tweede maal een hondenwandeling om een goed doel een financieel duwtje in de rug te geven. Dit jaar kozen we voor het project Villa Samson wat de naam is van een “beestig fijn” gebouw naast en verbonden aan het UZ Brussel. In dit gebouw kunnen patiënten en hun huisdieren elkaar onbezorgd ontmoeten en worden er tevens kamers in huiselijke sfeer ingericht voor palliatieve begeleiding zodat samenzijn met het lievelingsdier mogelijk is. Het is meermaals bewezen dat huisdieren het leven van hun baasjes beter maken op fysiek, persoonlijk en sociaal vlak. Ze kunnen dus een belangrijke rol vervullen in een genezingsproces of bij het levenseinde. Villa Samson brengt mens en dier samen. Ook voor Vlam zijn mensen en dieren belangrijk.

Wandel mee met of zonder hond

Op 18 september 2016 willen we bijzonder de band en vriendschap tussen hond en baasje in de verf zetten maar uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te wandelen. Ook zonder te wandelen kan je dit project komen steunen door te komen genieten van een glaasje of iets lekkers om te smullen. Uiteraard zijn financiële giften altijd welkom.

Praktische info

Het start- en eindpunt van de wandeling is voorzien in De Hoeve, Meerweg 2 te Zemst. Parkeren kan eventueel aan het OCMW-gebouw. Vertrekken kan tussen 13u30 en 15u. Er zijn wandelingen van 5 of 10 km die je langsheen mooie plekjes brengen.

Vooraf inschrijven gewenst

Inschrijven is noodzakelijk als je wil meewandelen onder het motto “knabbel en babbel” en kan via email carla.vandervorst@telenet.be. Voor elke deelnemende hond is er een knabbel voorzien! De deelnameprijs bedraagt 7 euro per volwassene. Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 3.5 euro. Kinderen tot 6 jaar gratis. De dag zelf zijn nog een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk maar dan betaal je meer namelijk volwassenen 10 euro en kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 5 euro.